Iratkozzon fel hírlevelünkre

Felhívás magyar tervezőknek!

A POP and SHOP európai divat- és dizájn vásár idén 2017. október 6. és 8. között kerül megrendezésre, immár negyedik alkalommal Brüsszelben. Az EUNIC (Európai Unió Nemzeti Kulturális Intézeteinek Szövetsége) szervezésében megrendezendő POP and SHOP vásáron Magyarország mellett Csehország, Észtország, Lengyelország, Románia, Baszkföld, Ausztria és a Feröer – szigetek képviseltetik magukat. A rendezvénynek a De Markten Flamand Közösségi Központ ad helyet Brüsszel szívében.

A rendezvény Október 7–én, péntek este ünnepélyes keretek között kerül megnyitásra, melyre nagyszámú közönséget, valamint szakmabelieket, köztük újságírókat, blog írokat is várunk.

A népszerű vásáron országonként öt tervező termékei kerülnek bemutatásra. Az eseményre olyan fiatal tervezők jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek egyedi, minőségi és széles körben hasznosítható termékekkel, s amelyek visszatükrözik az alkotók sokszínűségét és tehetségét. A termékek értékesítése mellett további cél azok szakmai közönség számára történő bemutatása.

Gyakorlati tudnivalók:

Termékek:

-          A vásáron megjelenő termékek lehetnek női és férfi divatcikkek, kiegészítők, ékszerek, kis dekorációs vagy praktikus használati tárgyak.

-          Az idei vásár a  fókuszt az “Upcycling”-re helyezi, a local és low fashion figyelembe vételével.

-          Fontos szempont a termékek eladhatósága. Ezért az eladásra szánt termékek többségének egyenkénti maximumértéke javasoltan 200 EUR.

-          Könnyen szállítható termékek választására kérjük a tervezőket, melyek kiállítása és értékesítése nem ütközik logisztikai akadályokba.

 

Helyszín:

-          Az összterület 466 m2

-          A kiállító terület résztvevőként kb. 3x3 méter, egy asztallal szükség szerint ruhafogassal

-          Próbafülkék közös használatra a többi résztvevő tervezővel

-          Képek a helyszínről:

http://www.demarkten.be/zaal/tentoonstellingszaal-01

http://www.demarkten.be/zaal/tentoonstellingszaal-02

http://www.demarkten.be/zaal/tentoonstellingszaal-03

 

Részvételi feltételek:

-          A résztvevő tervezőknek kell állniuk az eseménnyel kapcsolatos költségeiket (utazás, termékek szállítása). Ennek fejében a brüsszeli Balassi Intézet biztosítja a tervezőknek a Pop and Shop európai divat- és dizájn vásáron való megjelenést és a vásárlókon túl a nemzetközi szakmai közönség jelenlétét.

-           A brüsszeli Balassi Intézet összesen 7 fő erejéig szállást tud biztosítani. (tervezőnként 1, maximum 2 fő)

-          Reptéri transzfer biztosítása az érkező tervezőknek együttesen.

Jelentkezésüket angol és magyar nyelvű termékbemutatóval valamint fényképekkel, online megjelenés/webshop esetén linkkel az alábbi címre várjuk: Brüsszeli Magyar Nagykövetség Kulturális Szolgálata, Balassi Intézet, Treurenberg 10, 1000 Brüsszel,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Telefonos Információ: Bucz Júlia – programszervező: +32-2-209-0750

Pop and Shop honlap: link a honlapra

Jelentkezési határidő: Május 31. szerda 24:00

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR


2019
16
Július
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

KIADVÁNYAINK

kiadvanyaink

ESEMÉNYEK

Nincsenek események