Iratkozzon fel hírlevelünkre

Balassi Intézet - Karrier

Ha először jár honlapunkon

Kérjük, tájékozódjon honlapunkon - itt megtalálhat minden információt a Balassi Intézet alapfeladatairól, szervezeti felépítéséről és a Külföldi Magyar Intézetekről.

Hogyan nyújthatom be életrajzomat, pályázatomat?

Balassi Intézet - Karrier-adatbank

Aktuális álláspályázat hiányában szakmai önéletrajzát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. Kérjük, a levél tárgyában pontosan jelölje meg az érintett munkaterületet, valamint a betölteni kívánt munkakört.

A beérkezett szakmai életrajzot elhelyezzük az Intézet karrier-adatbankjában, melyről igazoló válaszlevelet küldünk. A szakmai önéletrajzokat a beérkezést követő hat hónap elteltével archiváljuk. A szakképzettségének megfelelő álláslehetőségről az illetékes igazgatóságunk munkatársa értesíti Önt a megadott elérhetőségeken.

A szakmai életrajz karrier-adatbankban történő elhelyezése nem jelent automatikus jelentkezést aktuális álláspályázatainkra. Kérjük, hogy amennyiben az Intézet által meghirdetett aktuális álláspályázatra kíván jelentkezni, szakmai önéletrajzát a pályázati felhívásban megjelölt címre is szíveskedjen megküldeni.

Aktuális álláspályázatok

Aktuális álláspályázatainkról, az egyedi jelentkezési feltételekről a Pályázatok > Álláspályázatok menüpont alatt tájékozódhat.

A benyújtott pályázat eredményéről a meghirdetett feltételek szerint értesítjük.

Érdeklődését megköszönve: 

Balassi Intézet 

ESEMÉNYNAPTÁR


2019
23
Július
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

KIADVÁNYAINK

kiadvanyaink

ESEMÉNYEK

Nincsenek események