Iratkozzon fel hírlevelünkre
Uncategorised

Balassi Intézet - Karrier

Ha először jár honlapunkon

Kérjük, tájékozódjon honlapunkon - itt megtalálhat minden információt a Balassi Intézet alapfeladatairól, szervezeti felépítéséről és a Külföldi Magyar Intézetekről.

Hogyan nyújthatom be életrajzomat, pályázatomat?

Balassi Intézet - Karrier-adatbank

Aktuális álláspályázat hiányában szakmai önéletrajzát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. Kérjük, a levél tárgyában pontosan jelölje meg az érintett munkaterületet, valamint a betölteni kívánt munkakört.

A beérkezett szakmai életrajzot elhelyezzük az Intézet karrier-adatbankjában, melyről igazoló válaszlevelet küldünk. A szakmai önéletrajzokat a beérkezést követő hat hónap elteltével archiváljuk. A szakképzettségének megfelelő álláslehetőségről az illetékes igazgatóságunk munkatársa értesíti Önt a megadott elérhetőségeken.

A szakmai életrajz karrier-adatbankban történő elhelyezése nem jelent automatikus jelentkezést aktuális álláspályázatainkra. Kérjük, hogy amennyiben az Intézet által meghirdetett aktuális álláspályázatra kíván jelentkezni, szakmai önéletrajzát a pályázati felhívásban megjelölt címre is szíveskedjen megküldeni.

Aktuális álláspályázatok

Aktuális álláspályázatainkról, az egyedi jelentkezési feltételekről a Pályázatok > Álláspályázatok menüpont alatt tájékozódhat.

A benyújtott pályázat eredményéről a meghirdetett feltételek szerint értesítjük.

Érdeklődését megköszönve: 

Balassi Intézet 

BALASSI INTÉZET HÍRLEVÉL - 2017. ÁPRILIS - 15. HÉT

BUDAPEST

 


2017. április 20-án kezdődött a Budapesti Könyvfesztivál, melyen a V4-es országok közösen jelentek meg díszvendégként. A térség irodalmi együttműködésének fontosságára való tekintettel a standot a Publishing Hungary program finanszírozta. 

Bővebben...

Feliratkozás a Balassi Intézet hírlevelére

 

 

Feliratkozás a Balassi Intézet hírlevelére az alábbi képre kattintva, név és e-mail cím megadásával:

Balassi Intezet hirlevl

Klebelsberg Kuno-ösztöndíj 2015. évi pályázat nyertesei és kutatási beszámolóik

Hivatkozva a Klebelsberg Kuno-ösztöndíjról szóló 15/2010 (XII.14.) KIM-rendelet 2. § (1) pontjára, az alábbiakban tesszük közzé a Klebelsberg Kuno-ösztöndíj 2014. évi pályázati évében nyertes pályázatot benyújtók, és a pályázati munkaterv megvalósítására megnyert hónapok adatait tartalmazó listát.

Klebelsberg Kuno-ösztöndíj nyertesei 2015

Campus Hungary felsőoktatási mobilitási program

Az Európai Uniós támogatással megvalósuló Campus Hungary felsőoktatási mobilitási program egyik kiemelt célja a magyarországi hallgatók nemzetközi tapasztalatszerzését elősegítő pályázati rendszer működtetése, melynek köszönhetően egyre több magyarországi felsőoktatási hallgató tanulhat ösztöndíjjal külföldön, fejlesztheti nyelvtudását és hazaérkezését követően kamatoztathatja a külföldön szerzett ismereteket.

A Campus Hungary az egyedüli ösztöndíjprogram Magyarországon, mellyel a világ összes országába lehet pályázni. A hallgatók féléves részképzésre, szakmai gyakorlatra, rövid és csoportos tanulmányútra pályázhatnak, míg a konvergencia régiókban található felsőoktatási intézmények munkatársai rövid és hosszú tanulmányútra nyújthatnak be pályázatot.

A Campus Hungary kiemelt célja továbbá, hogy növelje a magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességét és a Magyarországon tanulmányokat folytató külföldi hallgatók számát, valamint elmélyítse, illetve kiterjessze a magyar és a külföldi felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatot. Ennek érdekében közel 20 nemzetközi oktatási vásáron jelent meg a program és biztosított lehetőséget arra, hogy a magyar felsőoktatási intézmények külföldön népszerűsítsék idegen nyelvű képzéseiket.
Az országos szinten koordinált Campus Hungary Program a Balassi Intézet és a Tempus Közalapítvány konzorciumában, az Európai Unió támogatásával, az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív

Program (TÁMOP) keretében valósul meg.

A Campus Hungary program részletes leírása az alábbi oldalon érhető el:

http://www.campushungary.hu

Támogatási szerződések:

Campus Hungary támogatási szerződés ESZA-Balassi Intézet-Tempus Közalapítvány

Campus Hungary támogatási szerződés ESZA-Balassi Intézet-Tempus Közalapítvány

ESEMÉNYNAPTÁR


2020
8
Július
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

KIADVÁNYAINK

kiadvanyaink

ESEMÉNYEK

Nincsenek események