Iratkozzon fel hírlevelünkre
Pro Renovanda Cultura Hungariae Program

TÁJÉKOZTATÓ a 2013. évi Pro Renovanda Cultura Hungariae pályázati kiírásairól

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (továbbiakban: Hivatal) megbízásából a Balassi Intézet által meghirdetett 2013. évi Pro Renovanda Cultura Hungariae kiírások kapcsán, 2013. december 6-át követően minden további pályázatkezeléssel kapcsolatos feladat ellátását a Hivatal végzi.

Bővebben...

Pro Renovanda Cultura Hungariae Program | pályázati eredmények

A 2013. évi Pro Renovanda Cultura Hungariae Program pályázati kiírásának eredményei.

Bővebben...

Pro Renovanda Cultura Hungariae Program | pályázati felhívás - „Zenei jellegű művelődési rendezvények támogatása”

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (továbbiakban: Hivatal) megbízásából a Balassi Intézet (a továbbiakban: Intézet) nyílt pályázatot hirdet a „Zenei jellegű művelődési rendezvények támogatása” tárgyában, két témakörben.

Bővebben...

Pro Renovanda Cultura Hungariae Program | pályázati felhívás - „Települési identitás és népművészeti tevékenységek támogatása”

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (továbbiakban: Hivatal) megbízásából a Balassi Intézet (a továbbiakban: Intézet) nyílt pályázatot hirdet a „Települési identitás és népművészeti tevékenységek támogatása” tárgyában.

Bővebben...

Pro Renovanda Cultura Hungariae Program | pályázati felhívás - „Köz- és felsőoktatásban működő kollégiumok tehetséggondozása és kollégiumi művelődés támogatása”

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (továbbiakban: Hivatal) megbízásából a Balassi Intézet (a továbbiakban: Intézet) nyílt pályázatot hirdet a „Köz- és felsőoktatásban működő kollégiumok tehetséggondozása és kollégiumi művelődés támogatása” tárgyában.

Bővebben...

Pro Renovanda Cultura Hungariae Program | pályázati felhívás - „Egyházak művelődési örökségével kapcsolatos kulturális tevékenységek támogatása”

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (továbbiakban: Hivatal) megbízásából a Balassi Intézet (a továbbiakban: Intézet) nyílt pályázatot hirdet a „Egyházak művelődési örökségével kapcsolatos kulturális tevékenységek támogatása” tárgyában.

Bővebben...

ESEMÉNYNAPTÁR


2017
23
Szeptember
H K Sz Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

KIADVÁNYAINK

kiadvanyaink

ESEMÉNYEK

Nincsenek események