Iratkozzon fel hírlevelünkre

POP and Shop Divat & Dizájn

JUJJ Jewellery2 270A Pop and Shop Európai Divat és Dizájnvásár lehetőséget biztosít az európai fiatal tervezők számára, hogy bemutatkozhassanak Brüsszelben. 

A vásár színes felhozatallal várja az érdeklődőket és a divat szerelmeseit október 23. és 25. között, a De Marktenben, Brüsszel belvárosában.

Magyar résztvevők

Samea Noori, INQ concept // Marillai Évi és Csík Orsolya, JUJJ Jewellery // Juhos Janka, wonderLAB concept store // Marillai Évi, VYF // Tamás Szécsi, Viola Balázs.

35 tehetséges tervező 9 európai országból

VIP megnyitó újságírók részére, valamint a divat és dizájn bemutató 2015. október 23-án, 14 órakor kezdődik.

35 tehetséges tervező mutatkozik be legutóbbi munkájával, 9 európai országból: Csehország, Észtország, Hollandia, Magyarország, Lengyelország, Lettország, Románia, Szlovákia és Törökország.

A kínálat: ruha, ékszer, biciklitartozék és öltözék, kalap, sapka, táska és még sok más


A vendégeknek nem pusztán csodálni van lehetőségük a különlegességeket, de meg is vásárolhatják azokat. A kínálat igen széles, ruha, ékszer, biciklitartozék és öltözék, kalap, sapka, táska és még sok más egyéb árucikk teszi ki a repertoárt.

Fiatalos magyar divat


A bemutatásra kerülő tervezők között megtalálhatóak lesznek többek között ‘sharp edge aesthetic’ kiegészítők a holland Anouk van Kleverentől, egyedi készítésű észt fa karórák Teenutól illetve a wonderLAB – koncepció kínálata Magyarországról, amely a fiatalos magyar divatot mutatja be több magyar designer termékeiből összeállított kínálattal.

A rendezvény során megtekinthetőek lesznek a 3D-s nyomtatással készült ékszerek a cseh “Blueberries“ stúdiótól, török kerámia dísztárgyakkal együtt a SIR csempe és kerámia stúdiótól, valamint Lettországi bőr kiegészítők és ékszerek a Buduart jóvoltából.

A finom és érzékeny hölgyek részére a lengyel designer, Weronika Lipka hoz egyedi tervezésű ruhákat, melynek színes és extravagáns formákkal tarkított kollekcióját szlovák képviselője, Jana Poláková mutatja majd be. Ioana Ciolacu román tervező a statikus jellegű épületek és a folyadék szerkezetű ruhák kapcsolatát tükrözi alkotásaival.

Résztvevők bemutatása, fényképek, friss hírek:

https://www.facebook.com/popandshopbrussels
Video a tavalyi rendezvényről:
https://www.youtube.com/watch?v=DB03R_wXjss

Nyitva tartás: Október 23: 14:00 – 23:00 (nyitó buli: 20:00-tól)
Október 24 és 25: 12:00 - 20:00
Cím: De Markten, Oude Graanmarkt 5 / Rue du Vieux Marché aux Grains, Brüsszel
Szervezők: EUNIC Brüsszel, Cseh Központ, deBuren, Észtország Állandó Képviselete az Európai Unió felé, Brüsszeli Balassi Intézet, a Brüsszeli Magyar Nagykövetség Kulturális Szolgálata, Lettország Nagykövetsége az Európai Unió felé, Lengyelország Nagykövetségének Kulturális Szolgálata, Románia Kulturális Intézete, Yunus Emre Kulturális Központ.

ESEMÉNYNAPTÁR


2019
23
Július
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

KIADVÁNYAINK

kiadvanyaink

ESEMÉNYEK

Nincsenek események