Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyarország az idei VDW vendégországa

 
VDW Gastland kicsi

 

Magyarország az idei VIENNA DESIGN WEEK vendégországa
2014. szeptember 26-tól október 5-ig
Bécs, több helyszínen

A bécsi Collegium Hungaricum őszi kiemelkedő eseménye a Vienna Design Week 2014 lesz, melynek idei vendégországa Magyarország.
 A fesztivál egy kiváló nemzetközi lehetőség a fiatal, magyar designerek számára, ahol a fiatal művészek a fesztivál különböző helyszínein, kiállításokon, workshopokon mutatkozhatnak be. A fesztivál ideje alatt a bécsi Museumsquartier elé költözik a híres magyar design vásár, a WAMP is. A központi kiállítás mellett, amely átfogó képet ad a kortárs, magyar designról, Magyarország különböző kategóriákban is képviselteti majd magát, úgymint a „Debüt”, a „Stadtarbeit”, és a „Labor” formátumokban. A Magyarország-vendégország-program keretében a Collegium Hungaricumban kerül sor a Pecha Kucha Night-ra, amelyen a magyar és osztrák designerek prezentációit hallgathatja meg a közönség. A LOFFICE bécsi irodájában kortárs közép-európai judaika témában lesznek előadások, workshopok és egy kiállítás.


Magyarország vendég ország program >>lásd itt!<<

 

Szervező: Balassi Intézet – Collegium Hungaricum Bécs
Kurátor: Halasi Rita Mária

Designweek kepeslap1Designweek kepeslap2

 

A Magyarország-vendégország-programok a Balassi Intézet – Collegium Hungaricum Bécs, a Vienna Design Week, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Moholy- Nagy Művészeti Egyetem, a WAMP,  a Design Terminal, a Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete, a Pecha Kucha Night Vienna, a Qualysoft, az EightDays Design Team, a budapesti Izraeli Kulturális Intézet, a bécsi LOFFICE Coworking és a KultúrGorilla közös programja.

Részletes program megnyitása

 

 

 

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR


2019
23
Július
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

KIADVÁNYAINK

kiadvanyaink

ESEMÉNYEK

Nincsenek események